Zamestnanec a závislá práca - definičné a právne kontexty ich vzájomného vzťahu - Žofčinová, Vladimíra
Pracovné práve, jeho úloha. Esenciálne indikátory závislej činnosti. Zamestnanec vykonávajúci závislú prácu. Nová kategória zamestnancov - chudobný zamestnanec.