Alokácia finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov v krajinách V4 - Čepelová, Anna
Zhodnotenie alokácie finančných prostriedkov krajín Vyšehradskej štvorky v programovom období 2007 - 201, a to prostredníctvom analýzy súčasného stavu čerpania eurofondov a zhodnotením opatrení, ktoré krajiny V4 prijali za účelom zlepšenia čerpania finančných zdrojov Európskej únie