Hodnotenie finančného zdravia a zadlženosti samosprávnych krajov - Petrušková, Anna
Pravidlá hospodárenia regionálnej samosprávy. Hodnotenie zadlženosti a finančného zdravia samosprávnych krajov. Ukazovatele finančného zdravia a hospodárenia samospráv.