Mimo reality - alebo presne v strede? o dôležitosti spätnej väzby - Lukačka, Rudo
Čo znamená pre manažérov úspech vo vedení ľudí. Ako dlho byť úspešným, nie priemerným a vonkoncom nie vyhodeným manažérom. Kľúčové body, ktoré odhalia správnu cestu a slabé stránky manažéra.