Jak zahrát na citovou strunu zákazníků v místě prodeje - Krofiánová, Daniela
Aby obchodná spoločnosť dokázala uspieť u najrôznejších skupín zákazníkov, musí sa zamerať na správne emócie. S tým súvisí určenie správnych komunikačných nástrojov a vytvorenie optimálnej atmosféry v predajni. Úloha predavača, empatia.