Emoce jsou největší úskalí a slabiny prodejců pro profesionální a efektivní prodej - Klevarová, Cecílie
Nedocenenie sociálnych emócií predajcov. Model pre kľúčové kompetencie predajcu. Ktoré emócie sú prejavom kvality sociálnej kompetencie predajcu. Tri kľúčové podmienky pre úspešné zdokonaľovanie emočných schopností, ktoré sú prejavom sociálnej kompetencie.