Analýza sentimentu a její problémy - Kumstová, Lucie
Väčšina ľudí sa rozhoduje na základe odporúčaní. V dnešnej dobe ale odporúčania nedávajú iba nám známe osoby. Akékoľvek informácie si môžeme nájsť na webe. Aj firmy nemusia rozdávať dotazníky, či zamestnávať externých analytikov, aby zistili verejnú mienku.