Pamiatková starostlivosť o objekty ľudovej architektúry v kontexte vidieckeho turizmu - Beličková, Katarína
Pamiatková starostlivosť a agroturistika v tradičnej ľudovej kultúre na Slovensku. Vhodné spôsoby využitia objektov ľudovej architektúry, staviteľstva, remeselných a umeleckých zručností pre ďalšie generácie.