Manažment a predaj - nekalé praktiky
Obchodné vzťahy medzi veľkými obchodnými reťazcami a dodávateľmi tovaru v EÚ. Zelená kniha o nekalých obchodných praktikách. Čo sú to nekalé praktiky. Nespokojnosť vládne v celej Európe. Najväčší obchodníci na Slovensku