Využitie potenciálu priemyselných objektov a ich premena na spoločensko-kultúrne centrá na príklade Bratislavy - Kalová, Petra
Industriálne dedičstvo a možnosti využitia industriálnej architektúry. Nová funkcia bratislavských tovární, ktoré sú dnes poslednými reminiscenciami priemyslu, a ktoré sa konverziou začlenili do súčasného života mesta.