Komparácia únikov spotrebných daní na Slovensku a v Českej republike - Lennerová, Ivana, 1979-
Spotrebné dane v SR. Daňové únikly na jednotlivých spotrebných daniach. Prípady zadržania výrobkov a komodít v roku 2012. Daňové úniky na spotrebnej dani z liehu. Daňové úniky na spotrebnej dani z tabakových výrobkov. Daňové úniky na spotrebnej dani z minerálneho oleja. Ilustračné príklady.