Aplikačné problémy hodnotenia ekonomickej efektívnosti investícií v malých a stredných podnikoch v SR - Belanová, Katarína, 1978-
S prechodom na trhovú ekonomiku nadobudlo v každom podnikateľskom subjekte mimoriadny význam rozhodovanie o investíciách. V značnej miere totiž najmä podnikateľský subjekt rozhoduje, či bude alebo nebude určitú investíciu vrátane jej dôsledkov realizovať. Nevhodne zameraná a neefektívna investícia môže priviesť podnikateľský subjekt do finančnej tiesne a často aj k úpadku. Všeobecné poňatie problémov investičného rozhodovania v podmienkach SR.