Investičné procesy v kontexte svetových vývojových zmien - Vidová, Jarmila, 1967-
Problematika investičných procesov. Vývoj ukazovateľa tvorby hrubého fixného kapitálu so svetovej ekonomike na príklade krajín Európskej únie a vybraných štátov v kontexte vývojových zmien.