Starnutie obyvateľstva ako výzva pre maloobchodný reťazec Tesco Stores, a. s. - Hanzlíček, Lukáš
Dôležitosť segmentu seniorov. Swot analýza spoločnosti Tesco Stores. Vlastné značky spoločnosti. Podpora slovenských producentov spoločnosťou. Vernostný program Clubcard. Elektronický obchod. Porovnanie maloobchodných predajní z pohľadu komfortu, ktorý poskytujú seniorom. Mannov-Whitneyho U test.