Europeanisation of Slovak parties’ programmatic documents for EP Elections: A drop in the bucket, or a light at the end of the tunnel? - Kovář, Jan
Komparatívna obsahová analýza volebných programov pre voľby do Európskeho parlamentu vybraných slovenských politických strán s cieľom integrovať teóriu volieb druhého rádu so správaním politických strán.