Vplyv hodnotovej orientácie pri nákupnom rozhodovaní mladej generácie - Karimov, Sherzod
Hodnoty a hodnotová orientácia v súčasnom spoločenskom dianí. Vybrané teórie hodnôt. Meranie hodnôt. Means-end chain model. Aplikovanie teórie hodnotového reťazca spotrebiteľa cez zoznam hodnôt LOV na základe prieskumu.