Ešte k rodinnému podnikaniu... - Strážovská, Ľubomíra
Úloha rodinných podnikov v ekonomike. Rodinné podnikanie v Maďarsku. Vytvorenie súladu medzi rodinou a podnikaním. Účasť členov rodiny na podnikaní. Nová generácia - problémy nástupníctva.