[Logistika ako pridaná hodnota pre zákazníka v globálnej ekonomike] - Ružeková, Viera, 1957-
Recenzia na monografiu autoriek Lucie Furdovej a Hedy Hansenovej, ktorá vyšla vo Vydavateľstve Ekonóm v roku 2013.