Aktuálne trendy a prístupy k integrácií manažérskych systémov - Lusková, Mária
Aktuálne trendy a prístupy k integrácií manažérskych systémov, pričom poukazuje na skutočnosť, že stupeň integrácie závisí od špecifických potrieb každej organizácie a organizácia si musí nájsť svoj vlastný spôsob čo najlepšej integrácie procesov pre dosiahnutie prínosov ako aj splnenia podnikateľských potrieb. Prezentácia výhod a rizík, ktoré integrácia manažérskych systémov so sebou prináša.