Vliv rozpadu manželských svazků na plodnost v České republice - Filasová, Alena
Pôrodnosť podľa histórie partnerstva. Odhadovaný podiel bezdetných žien a bezdetných mužov podľa veku a histórie partnerstva. Pôrodnosť po zániku prvého manželstva. Faktory ovplyvňujúce pôrodnosť po zániku prvého manželstva. Pôrodnosť po zvniku nového partnerstva. Faktory ovplyvňujúce pôrodnosť po vzniku nového partnerstva. Medzinárodný kontext.