Nové prístupy manažmentu v dynamickom podnikateľskom prostredí - Stríček, Ivan
Organizácie sa stanú úspešné, ak ich bude možné charakterizovať ako učiace sa organizácie. Organizácie musia sa prispôsobovať dynamickému podnikateľskému prostrediu. Produkcia a zamestnanosť sa zvyšujú v odvetviach priemyslu, ktoré využívajú znalosti, ktoré sa stávajú dôležitou hnacou silou a kľúčovým faktorom pri vytváraní hodnoty