Možnosti implementácie znalostného manažmentu v organizáciách - Štofková, Katarína
Pre súčasnú dobu je charakteristický rozvoj informačno-komunikačných technológií a inovácií. Tento trend sa týka nielen inovácií v technológiách a produktoch, ale čoraz častejšie sa zameriava na prístupy k riadeniu. Znalostný manažment je orientovaný na efektívnu prácu so znalosťami v organizáciách. Práve znalosti a práca s nimi predstavujú v súčasnosti oblasť, prostredníctvom ktorej podniky môžu získavať konkurenčnú výhodu.