Vplyv vnútorných determinantov na fomovanie podnikovej kultúry vo vybranom podniku - Buková, Monika
Analýza vplyvu vnútorných determinantov na formovanie podnikovej kultúry v podniku. Problematika determinantov podnikovej kultúry je veľmi rozsiahla preto je prieskum zameraný predovšetkým na zamestnancov a na determinanty, ktoré najviac ovplyvňujú ich vplyv na formovanie podnikovej kultúry. Základné teoretické východiská týkajúce sa podnikovej kultúry. Hlavné vnútorné determinanty, ktoré majú vplyv na kultúru podniku.