Nový prístup ku kvalite služieb v železničnej osobnej doprave - Nedeliaková, Eva
Výsledky realizovaného výskumu, ktorý poskytuje nový pohľad na kvalitu služieb v železničnej osobnej doprave. Zaoberá sa aplikáciou modelu Christiana Grőnroosa v doplnení o významné metódy identifikácie kvality.