Financovanie a obstarávanie verejnej osobnej dopravy - Poliak, Miloš
Problematika zabezpečenia dopravnej obslužnosti hromadnou osobnou dopravou. Prehľad o financovaní verejnej osobnej dopravy v SR a vo vybraných štátoch EÚ. Popis a postup pri zadávaní zmlúv. Obstarávanie formou verejných súťaží a ich vplyv na náklady obstarávateľa.