Vlivy působící na dosahování přínosů z IS/IT - Bolek, Vladimír, 1988-
Prínosy IS/IT pre podnik. Význam prínosov IS pre podniky podľa veľkosti. Externé a interné vplyvy pôsobiace na dosahovanie prínosov z IS/IT.