Trh práce v Španielsku: reformy v období krízy - Novák, Marcel, 1979-
Vývoj na španielskom trhu práce. Reforma pracovného trhu v roku 2010. Vývoj miery nezamestnanosti v Španielsku a v štátoch Európskej únie (2008-2013). Reforma pracovného trhu v roku 2012.