Motivačná komunikácia pri kvantitatívne zameranej výučbe v poisťovníctve - Marko, Peter
Jedným z cieľov pedagogickej komunikácie by mala byť podpora a motivácia študenta. Motivačnú komunikáciu ovplyvňujú viaceré faktory, ktoré môžu nadobúdať špecifickú formu v závislosti od zamerania výučby. Základné a ďalšie faktory ovplyvňujúce motivačnú komunikáciu v kvantitatívne zameranej výučbe.