Analýza miery atraktívnosti národných ekonomík pre zahraničných investorov v novom globalizovanom prostredí - Lubyová, Martina
Inštitucionálne usporiadanie ekonomík v kontexte variet kapitalizmu. Oblasť kapitálového trhu a podnikania. Oblasť trhu práce. Faktorová analýza.