Globalizácia a transférové oceňovanie výkonov v nadnárodných spoločnostiach na Slovensku a v krajinách OECD - analytická štúdiaa rozhodovací model pre voľbu optimálnej metódy - Rajnoha, Rastislav
Výkony podniku - závislé transakcie ako objekt transférového oceňovania. Analýza metód oceňovania transferov z hľadiska ekonomickej teórie a legislatívneho rámca. Návrh metód oceňovania pre každý druh závislej transakcie, overovaný v nadnárodnej spoločnosti.