Sčítanie obyvateľstva na Slovensku - súčasnosť a perspektívy - Vaňo, Boris
Nespochybniteľná potreba sčítania obyvateľstva. Možné prístupy k sčítaniu obyvateľov. Tradičné sčítanie obyvateľov. Priebežné sčitanie obyvateľov. Budúcnosť sčítania obyvateľov na Slovensku.