Rating v podnikoch automobilového priemyslu - Slivková, Adela, 1986-
Rating a ratingové agentúry. Ratingové symboly a kategórie vybraných ratingových agentúr. Moody’s Investor Service. Standard & Poor’s. Fitch. Rating v podnikoch automobilového priemyslu.