Podpora start-upov a využívanie venture (rizikového) kapitálu na Slovensku - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Aktuálna situácia v odvetví private equity na Slovensku, so zameraním sa na subkategóriu venture (rizikový) kapitál, ktorý je určený prioritne práve pre startupy. Investičné aktivity v private equity odvetví na Slovensku. Vybrané súkromné private equity spoločnosti a ich charakteristika. Inštitúcie a kluby aktivizujúce sa v oblasti private equity investovania v SR.