Teorie pásma volného obchodu jako možné formy budoucí spolupráce Evropské unie a USA - Kovářová, Jana
TAFTA, jej neúspešná implementácia a opätovné snahy o obnovu ekonomickej integrácie. Praktické dopady vytvorenia pásma voľného obchodu, 3 scenáre. Odhadované dopady na HDP EU a USA.