<The> Efficiency of subsidies for air quality: a case study on the Moravian-Silesian region - Pechrová, Marie
Dotácie na sporáky v domácnostiach kraja a efektívnosť vynaložených financií. Technické a ekonomické parametre vykurovacích zariadení. Kotly na biomasu hodnotené ako najefektívnejšie pre životné prostredie, avšak ich podpora zatiaľ neexistuje.