Neexistujúci Taliani dobýjajú svet - Dolinský, Martin
Budovanie značky v Taliansku. Národný rukopis vo vytváraní značiek. Automobilka Fiat v Turíne. Značky nesúce meno osoby (módny dom Max Mara, parfém Gabriela Sabatini, Dolce a Gabana). Vymyslené mená, vytváranie umelých osobností, priestor na kreativitu.