Ženy sú ministerky hospodárstva - Kováč, Ján
Rozhovor s kenskou podnikateľkou roka (EY Podnikateľka roka), generálnou riaditeľkou Kenya Women Holding Group o tom, ako sa dá požičiavať najchudobnejším a pomôcť im vybudovať vlastný biznis. Poskytovanie pôžičiek kenským ženám, začínajúcim podnikateľkám.