Qualitative assumption of elected representatives and officers in local self-government in the Slovak Republic - Papcunová, Viera
Kvalita reprezentantov z pohľadu občanov - voličov. Rozhodovanie o veciach verejných, vzdelanie a prax reprezentantov. Výskum formou dotazníku o výkone starostu, členov rady a úradníkov municipality vo svojich funkciách. Kredibilita a osobná autorita ako najpožadovanejšia vlasnosť u reprezentantov a spôsob komunikácie a profesionálny prístup u úradníkov.