Clusters in tourism, agriculture and food processing within the Visegrad Group - Abrhám, Josef
Klaster, jeho vlastnosti a výhody pre súbor krajín. Klastrové iniciatívy a ich podpora zo strany štruktrálnych fondov EÚ a národných programov. Identifikácia klastrov na území krajín V4 a analýza ich disperzie, štruktúry a aktivít.