Účtovanie dotácie v sústave jednoduchého účtovníctva - Strählová, Jarmila
Rozvoj podnikania je založený na dostatku finančných prostriedkov. Jednou z možnosti, ako realizovať podnikateľské zámery, je využiť okrem vlastných finančných zdrojov aj cudzie zdroje.