Rezervy – účtovný a daňový pohľad - Dobšovič, Dušan
Účtovná jednotka musí pri vedení účtovníctva postupovať tak, aby dodržala zásadu verného a pravdivého zobrazenia majetku a hospodárskej situácie podniku, pričom je nutné dodržiavať zásadu opatrnosti.