Teoretické aspekty marketingového řízení a význam jejich pochopení a zobecnění pro firemní praxi - Horáková, Helena
Proces marketingového riadenia v podmienkach trhových ekonomík. Systémové prepojenie medzi strategickým riadením a strategickým marketingovým procesom. Orientácia marketingového manažmentu vo firme.