Marketing, personálny marketing a ich uplatnenie v univerzitnej praxi - Lieskovská, Vanda, 1961-
Etablovanie marketingovej filozofie v školstve. Osobnosti, ako súčasť marketingového mixu v univerzitnej praxi. Personálny marketing a jeho etablovanie. Podstata personálneho marketingu. Efekty kvalitného personálneho marketingu.