Can food availability influence economic growth - the case of African countries - Agboola, Mary Oluwatoyin
Dáta pre hypotézu o dopade na rast HDP zo 124 krajín sveta. Implikácia rozšíreného Barrovho modelu rastu o dostupnosť potravín a rozlíšenie afrických krajín s nedostatkom potravín. Výsledky preukazujú jednoznačný pozitívny rast ekonomiky pri zabezpečenej potravinovej bezpečnosti.