Obrat v energetickom obrate - Rogalska, Karin
Reforma zákona o štátnej podpore obnoviteľných energií v Nemecku, na ktorom sa dohodli lídri koaličnej vlády v Berlíne. Rozsiahle opatrenia pre vyššiu energetickú efektívnosť.