Europeizácia práva proti nekalej súťaži (Habilitačná prednáška) - Vozár, Jozef
Systém práva proti nekalej súťaži v kontinentálnej Európe. Europeizácia práva proti nekalej súťaži. Harmonizácia slovenského práva nekalej súťaže v dôsledku transpozície európskych smerníc. Pozitívne a negatívne vymedzenie nekalosúťažného konania.