Päť funkcií ERP systémov, o ktorých možno neviete - Bárta, Otto
Systém ERP (Enterprise, Resource, Planning), ktorý ponúka päť funkcií a možnosti riešenia v rámci interných správ v podniku. Moderné cloudové technológie a grafika používateľského rozhrania, zohráva významnú úlohu pri výbere ERP.