Aplikácia medzinárodného práva - Klučka, Ján
Implementácia medzinárodného práva do vnútroštátneho práva ako podmienka aplikácie jeho pravidiel. Aplikácia medzinárodných zmlúv v právnom poriadku Slovenskej republiky. Praktické problémy priamej aplikácie medzinárodného práva.