Desať rokov úspešného rozvoja - Brixová, Bea
Desiate výročie pôsobenia kórejskej automobilky KIA na Slovensku. Systémy kvality a moderné technológie v službách ekológie, plány a investície do budúcnosti spoločnosti Kia Motors Corporation.