Nariadenie Európskej únie z pohľadu normotvorby - Hodás, Milan
Nariadenia ako súčasť sekundárneho práva Európskej únie. Nariadenie Európskej únie a jeho charakteristika. Štruktúra právnych aktov EÚ. Vplyv implementácie nariadenia na národnú legislatívnu techniku.